torsdag

alltså mycket har hänt denna vecka! men inget som är bra att jag skriver här men lite dum är jag nog ^^
vet fortfarande inte riktigt hur det blir imorgon men det märker jag väl, orkar inte riktigt bry mej så mycket eftersom jag många gånger funderar på att bara sitta hemma... har verkligen inget vettigt att säga idag så jag vet inte ens varför jag skriver o.O

If I could then I would, I'll go wherever you will go.
Way up high or down low, I'll go wherever you will go.

bye!

tisdag

känner mej så slapp och trött i kroppen huvet och ögona, men ska sitta uppe ett tag till, hade ju tänkt gå till joel men jag var trött även efter en VÄDLIGT lång dusch var jag jätte trött så jag bestämde mej för att stanna hemma ist är ju hans fel att jag är trött så han får allt klara sig utan mej ikväll, han ska ju ändå upp och jobba imorgon så efter han gjort det ska jag nog åka till han :)
skulle bara jobba i måndags men det blev så att jag jobbade idag med, men det gör ju som inget alls :D träffade jonas både idag och igår men han verkar sur på mej vilket stör mej för han har verkligen ingen anledning till det! och då spelar det ingen roll hur det ligger till för allt det hände innan! nej nu ska jag ge mej men jag blir bara så less när han beter sig så...

nu har jag en ny kamera! och det är AWESOME! har verkligen saknat att ha en kamera eftersom min gick sönder innan jag for till irland :'( men nu kan jag knäppa lite snyggare bilder igen eftersom med mobilen blir det inte alls lika bra bilder som med en kamera ^^

sitter nu och lyssnar lite på jay smith och på rasmus seeback och funderar på nyår lite, tro hur det kommer bli.. hur kommer det sig att jag har fastnat för en dansk? ^^ aja ska sluta skriva nu eftersom det verkligen inte är något vettigt..

I am lost sometimes but thats alright!

bye!

....

jag är bara less och irriterad idag....
tänkte skriva precis hur jag känner mej just nu och varför men jag antar att det inte är någon bra ide eftersom jag vet att en person skulle bli sur på mej för det... så jag förblir tyst på det planet, säger bara att jag är så jävla förbannad på detta jävla väder som förstör!
okej imorgon är det julafton och vi får väl se om jag får hemma hela dagen eller om det blir så jag att jag ska göra det jag skulle ha gjort idag men jag vet ju inte alls vad som händer..

men jag är på så jävla dåligt humör nu så jag ska nog snart bege mej till sängen... tummen upp till humörsvängningar eller hur det nu var!

God Jul alla där ute!
bye!

torsdag

pratar med min karin , gu så jag saknar hon! men det är bara 7 dagar kvar tills jag ska hämta hem henne!
har jobbat idag, jobbade igår med och ska jobba imorgon också... men idag var jag helt bort o.O moster frågade om jag ville ha äppeldryck till maten och jag svara nej jag tänkte ta saft... hon började as garva eftersom jag menade vatten eftersom jag tackade nej till saft ^^ senare så kom en gubbe och sa hej, jag skulle säga hejhej men det blev hejdå... mitt huvud är helt veck verkligen... plus att jag råkade skära mej idag plus att jag tror att jag har stukat foten, för jag kan knappt gå men jag vill jobba ändå så jag skiter i det än hur ont det gör hädar jag ut!

jag borde diska, jag borde städa.. jag ska nog iaf diska, städa kan jag göra någon annan dag...

han är så snygg och jag blir fortfarande lite nervös i hans närhet :/ det är så pinsamt när jag träffar han på jobbet! neej nog pratat om han och jaaa nog pratat om allt...

bye!

söndag..

är inte lika irriterad idag, men jag blir nästan arg när någon pratar med mej bara så har inte ens brytt mej om att logga in på msn för annars finns ju risken att jag skulle bli förbannad på någon utan anledning.. har ist bara hjälpt pappa lite han märkte rätt fort att jag var på skit dåligt humör sen har jag mest bara tagit det lugnt och sett på film..

imorgon ska jag vara på jobbet kl 6 så det betyder att jag måste åka härifrån typ kvart efter 5 för att vara säker på att komma i tid vilket betyder att det blir tidigt för mej att kliva upp imorgon.. men jag får sluta 14 istället för 15 så det jämnar ut sig.. men eftersom jag ska upp tidigt borde jag lägga mej i tid vilket jag är kass på så nu ska jag lägga mej i sängen och läsa en bok och om jag har tur så blir jag trött så jag kan sova..

har verkligen inget vettigt att säga idag eftersom jag inte vill säga för mycket här.. men jag är iaf lite glad för om 11 dagar kommer min kookie till umeå så jag kan hämta upp henne <3 satan så jag skulle behöva hon här nu! 
jag tänker på konstiga sätt ibland, borde nog inte dra upp något av det här just nu för då skulle man ju tro att jag är
helt störd så lika bra att jag slutar skriva nu...

Whats the point of doing anything, if you'll never notice.
I would sit and wait for you again.


bye!

irriterade!

FUCKFUCKFUCK! idag hatar jag mej själv! gjorde det igår med men det är värre idag! örnskar att det bara ska sluta för jag orkar inte mer! det värsta är att jag vet att det är dumt jag vet att jag inte borde men jag fortsätter! jävla skit! 

men nu ska jag sluta skriva om det eftersom jag ändå inte tänker berätta om vad det handlar om så..

det blir mer jobb till veckan, fyra dagar iaf, känns skönt faktiskt! det värsta är att jag börjar 6 på måndag!


Min lilla prinsessa <3
i torsdags spydde hon på mej samtidigt som hon nös så det får ur näsan med och det tyckte hon verkligen inte om o.O och igår sa jag att idag fick hon faktiskt inte spy på mej, 5 min senare spydde hon men missade mej den gången nån timme senare spydde hon igen och då for det på mitt linne så jag var tvungen att tvätta det och låna ett av therese linnen tills mitt hade torkat kände.. att jag inte kunde gå ut på krogen med ett linne det lukta spya på ^^

nu ska jag se en film och försöka komma över min dumhet! tror dock inte att det går över så lätt :/

12 dagar <3

bye!

onsdag..

okej det är lite läskigt när någon skriver precis den filmen jag menade men inte skriver från vem! LÄSKIGT! det är lite  elakt att inte skriva vem det är ifrån när det gäller sånt :o

jag som skulle vakna i tid idag, det gick ju åt helvete! försökte somna men det gick inte, och klockan var liksom 3 så jag gick och tog en bok för jag orkade inte starta datorn, så dum som jag är så läste jag HELA den boken så jag var klar vid 6 och somnade en stund tidigare... mamma kom upp och väckte mej vid 10 så vid halv 12 kom jag upp ur sängen ^^ var hur trött som helst kan jag säga, och jag har fortfarande inte färgat håret eller något o.O men ska kanske börja göra det snart så jag kan duscha och åka in på stan... mår ju lite bättre idag kan andas hyffsat bra faktiskt :P ikväll måste jag lägga mej jättte tidigt eftersom jag ska vara i mellansel kl 7! men det ska nog ordna sig hoppas jag på måste bara bli jävligt trött idag... får komma på något sätt att göra av med massa energi eller något..

sitter även och pratar med karin på skype, nu är det bara 15 dagar kvar :D satan så mycket jag saknar hon! <3

bye!

tisdag

i want and i need somesone too love, to have by my side all the time! but its really hard, i cant find the one for me, i dont even know if he is out there but i hope he is.. i thought that is was you for a second but i know that if is was like that you would be next too me right now so..
nej vafan skriver jag på engelska för? o.O

har sett på massa parlamentet och betner och så ikväll, nyss såg jag på step up 3 riktigt najs film, jag älskar verkligen dans filmer :P hatar att jag glömt bort en film jag tyckte var skit bra som jag såg med johan tror jag men jag kommer fan inte på vad den heter :o irriterande! 

jag hatar att vara sjuk, vill bara bli frisk nu! men imorgon ska jag kliva upp i tid och färga håret och duscha sen måste jag ner till stan och lämna tillbaka linnet jag köpte och så ska jag kolla på en bh hade jag tänkt :P men vi märker väl hur jag mår imorgon, är iaf lite bättre nu än vad jag var i morse eftersom nu kan jag andas genom näsan, nässpray is the shit! men nu ska jag lägga mej i sängen och se på glans och sova så jag blir jätte frisk :D

jag blir aldrig mer desamma, jag blir aldrig desamma som förut.

bye!

...

idag var jag på affärn med pappa sen for vi på sibylla och åt ^^ sen åkte vi till ica och jag skickade ett paket till min karin, och sen for vi hem en sväng sen for vi tillbaka till stan och köpte en julklapp till mami bror och även till mej, ibland gör det verkligen inget att man vet vad man ska få i julklapp när man vet att man verkligen vill ha det :D

på torsdag och fredag ska jag jobba 7-15 och sen på fredag blir det nog utgång ^^ och nästa vecka ska jag också jobba lite, skönt att få något att göra för en gångs skull, tur att man har en moster som behöver en ibland, det värsta är väl att det är i mellansel men vafan jobb är jobb och gör inte så mycket att det är en bit :P måste bara komma upp i tid så man hinner duscha och så innan man börjar :) hoppas verkligen på att jag hinner bli frisk :o har problem att andas just nu för jag är typ täppt i näsan och min hals är full av gegg så det är svårt att andas där med plus att det gör ont! men vafan det går väl över snart o.O

köpte en par jeans i söndags när jag var på stan med therese och nellie, jävligt snygga jeans och dom passar skit bra till mina klackeskor! köpte även ett linne som jag ska lämna tillbaka, kände att det inte riktigt var jag... ska färga håret imorgon tror jag, köpte ju hårfärg också och det behövs verkligen färgas nu, försökte få mamma att raka mej idag men hon ville inte så det får karin fixa när hon kommer hem, och jag menar ju förstås raka mitt hår på huvet lika bra att säga det eftersom alla missuppfattar mej annars men det vore konstigt att be min mamma eller karin att raka mej om det var på något annat ställe :o så tänk inte ens tanken! 8)
känner att jag inte skriver något vettigt alls idag men vafan :D
du är inte en i mängden, men jag är en utav dom få
som inte lämnar dej när färgen flagnar på fasaden.

16 dar <3
bye!

torsdag

sitter nu och väntar på att therese ska hämta mej, eller jag vet inte riktigt när hon kommer så jag sitter bara här och lyssna på musik ^^ igår for jag och sara från therese vid halv 1 :P men nu börjar det se bättre ut i hennes lägenhet, sängen och soffan skulle komma i dag så det är nog riktigt bra :)

jag vill gå ut på krogen imorgon men vet inte riktigt hur det blir med det.. får helt enkelt se ska nog iaf dricka någon öl vilket som :)

nu skrev precis therese att hon snart kommer så lika bra man slutar skriva, hade ändå inget vettigt att säga :P

21 dagar <3

bye!

.....

kom hem för en stund sen efter att ha hjälpt therese att flytta, jag är nu bäst på att bygga ihop ikea möbler, eller iaf bäst på att fattar hur det ska vara och förklara för alla andra ^^ men jag har så ont i ryggen nu, satan så jobbigt! men är rätt trött i kroppen så jag lär nog somna i någon vettig tid, fast det vore väl för bra för att vara sant ^^ men imorgon kommer väl therese ringa  och väcka mej jätte tidigt för att fortsätta flytten, hoppas bara inte på att det blir för tidigt :o

känner mej stolt över att jag inte suttit vid datorn på hela dan ^^ haha vilket betyder att jag inte suttit hemma något på hela dan vilket betyder att jag varit duktig och inte ätit en massa, men nu vill jag ha något att tugga på!

oh jag vill ut igen på fredag! ska försöka tvinga med mej några ^^ jag tror att vissa är rätt lätt övertalade :D det blir najs isf :P

nu ska jag leta något att äta på... oh jag hatar att jag jämnt vill äta på något! jävlas skit.... aja...

bye!

RSS 2.0