torsdag

karin och fredrik har vilda fantasier om mej tro jag ^^ fan så dom tjatade igår! haha
vågar inte riktigt ge mej själv chansen att få känslor för någon som kan försvinna lika snabbt..

igår var jag på stan med sannah vi åt på arenan med maria och sen gick vi på stan en sväng jag köpte ett par byxor och en skjorta rea gillas :D sen klippte jag håret och sen på kvällen färgade jag det :)


Nyklippt hår i en superskön tröja jag köpte när jag var med mamsen på stan köpte även en svart men den såg inte riktigt lika dan ut :P


där är skjortan jag köpte igår! :D

nyfärgat och fint :D haha


där är mina underbart sköna byxor jag köpte igår :P
jag kom på att jag vill byta bild på fb men jag vet inte vilken jag ska ta :o HJÄLP!

imorgon ska jag nog på krogen med therese och gänget! det blir naaajs :D

nu ska jag gå och fixa middag :)

bye!

....

det var planerat att jag och sannah skulle ut idag men tyvärr så var hon sjuk så jag blev hemma :/
jag är rätt less för att min jacka har fortfarande inte kommit! den skulle komma förra veckan och har fortfarande inte kommit! bad brosan gå in på inter sport i birsta men det fanns inte ens där :( hoppas verkligen den kommer i veckan! är så skotersugen så jag funderar på att köra en sväng imorgon det kommer bli så vacker blandning mellan mina nya täckbyxor som är ljus gröna och min gammla jacka som är mörkgrön, som passar liksom inte riktigt ihop :P men va ska jag göra när jag inte har den nya jackan liksom :)

på söndag är det nellies dop och jag är ett pucko så jag har inte köpt något än så jag måste väl in till stan imorgon för att hitta något :) men vad ska jag köpa? o.O jaja det blir morgondagens problem... nu ska jag inte skriva nå mer för jag har inget vettigt att säga...

Words they’ll try to shake you, don’t let them break you or stop your world from turning. 
When words keep you from feeling good, use them as FIREWOOD and let them BURN!


I hate myself for loving you!

bye!

....

idag var jag nära att följa min storebror hem, men kände att jag orkade inte riktigt eftersom då skulle jag vara tvungen att ta bussen hem innan torsdag, plus att jag väntar och hoppas på att en jacka ska komma in i mindre storlek på inter sport så jag äntligen kan köpa den men det verkar gå dåligt, och jag hade tänkt och kolla om det fanns i birsta men kändes som en jobbig resa för en jacka och om det aldrig kommer hit får brosan kolla i birsta åt mej ^^ men så fort jag får den ska jag ta en skoter tur! måste dra med någon till backen också känn jag :P
känns som att jag inte kommer göra så mycket denna vecka, kanske måla lite och kolla lite skolor men på fredag ska jag nog ut på krogen med några av min kära vänner eftersom dom inte går ut så ofta så passar det väl bra om jag drar med mej dom tänkte jag, hoppas bara dom också vill det :P

nej nu ska jag nog bara nörda lite gossip girl och sen kanske träna lite om jag orkar idag känner mej så trött i kroppen av någon konstig anledning :/ jaja..

I still hate myself for loving you!

bye!

SERIÖST?!

seriöst? SERIÖST?! jag satt och kollade lite på facebook och kom in på en tjejs sida, hon har nu färgat håret rött och tatuerat en ros på sin axel... jag vet att det inte har något med mej att göra men när hon är tillsammans med killen som jag försöker komma över så är det väldigt irriterade för att jag har rött hår vilket jag har haft väldigt länge nu och jag har en ros på min axel som jag haft i snart ett år så jag kanske är lite lätt irriterad eller något men det går mej på nerverna! jag vill inte ens se den för att jag skulle dö om hennes var finare än min!

detta är säkert inget intressant att läsa om men jag var tvungen att få ut det!

I hate myself for loving you!
bye!

torsdag

känner att jag har varit kass på att skriva på slutet men det känns som det händer så mycket som jag inte kan ta upp här... varit barnvakt åt nellie idag och sannah kom hit också :) mys! skönt att fått lätta på hjärtat men jag känner mej fortfarande som en idiot! 
imorgon blir det nog krogen efter att jag tagit hand om min lilla guldklimp :) tror att jag faktiskt ska prova på att raka mej själv imorgon, alltså på sidan av huvet ^^ men nu ska jag gå ifrån datorn och fortsätta se one tree hill..

I hate myself for loving you!

bye!

RSS 2.0